A Miele sütő hazatalált :-)




 Egy gigantikus házátalakítás kellős közepére érkezett meg a sütő. Így a próba még váratni fog magára, de mindenképpen szeretném megmutatni Nektek ezt a kis szépséget. Épül hozzá az új konyha is :-) Fecómnak megemlítettem, ha véletlen rám kacsintana a szerencse, akkor mindenképpen szeretnék egy beépített konyhabútort. Tűzhelyem még nem volt a konyhába, de most már ez a probléma is megoldódott. Lásd a sors kiszámíthatatlanságát gombhoz a kabát effektus állt elő.

A Miele receptversenyén az én hájas tésztámból készült kis koszorúm vitte el a pálmát. Köszönet érte a zsűrinek, Kiss Sándornak és Farkas Vilmosnak. Így egy igazi profi szerkezet kerülhet majd a konyhámba, melyet öröm lesz használni. 

Nem szeretnélek untatni benneteket a paraméterekkel (igazából még én is csak ismerkedek vele), de néhány hasznos funkciót megemlítenék:

- légkeveréses sütő
- kiolvasztó funkció pl. nem kell feleslegesen mikrohullámú sütővel szenvedni
- digitális kijelző
- besüllyeszthető gombok, így az aprónép nem kontárkodik
- gyerekbiztos
- Perfect Clean bevonat 

Azok a bizonyos szuper gombok és a csodamasina kívül és belül :-)







ELŐTTE










 UTÁNA

Íme a sütő belülről. Akár 4 tepsi finomság is sülhet benne egyszerre. Emellett még egy Miele szakácskönyvet is kaptam ajándékba, melyben jó néhány hasznos recept található. Még nem tudok nyilatkozni a sütő gyakorlatban történő alkalmazásáról, de ennek is eljön majd az ideje :-) 

Köszönöm még egyszer Miele!






Népszerű bejegyzések