3 üzlet Párizsban, amelytől "az asztalod is mosolyog"


Párizsban a hagyományos üzletektől kezdve, egésze a bohém boltocskákon át mindent megtalál az ember, amit csak megkíván. A konyha terén sem kell túl nagy túrákat tennünk, hogy egy-egy gyöngyszemre bukkanjunk. Az én hóbortos TOP 3-as konyhai boltocskámat megosztom most Veletek. Elmondhatom, hogy mindegyik üzletben roppant segítőkészek voltak, de a fotómasinát nem kedvelték. Igen limitált mennyiségben készültek fotók.

1. PYLONES 
Itt minden a feje tetejére állt :-) Tervezők álmodják meg az itt található konyhai eszközöket. A weboldalon többet is megtudhatunk róluk. Modernek, viccesek és vibrálóan színesek az itt található eszközök. Igazi vidámságot csempésznek a hétköznapokba. A hétköznapi mütyűrök néhány üzlettel arrébb kaphatóak, itt csak és kizárólag a konyhához kapcsolódó termékeket lehet megvásárolni. 
Web:http://www.pylones.com/fr/
Üzlet, amelyet én látogattam meg: 
Paris - St Louis
Cím:57 rue St Louis en L'île 75004 Paris (híres Berthillon fagyizótól néhány percre)

Tel : +33 (0)1 40 51 75 33
Nyitva hétköznap: 10.30 – 19:00-ig
Szombat és vasárnap: 10:30 -19:30-ig 




 
2. SABRE
Egy tervezőházaspár által alkotott márka. Elsődlegesen evőeszközöket, textilárukat és némi konyhai porcelánedényt vásárolhatunk több üzletükben Franciaországban. Lendületes, egyedi irányvonalat követnek. Fa, műanyag, fém, porcelán, csillám és sok-sok szín. Röviden így lehetne végigmenni az árukészleten. Design üzlet a kor elvárásainak megfelelve. Érdekes bekukkantani egy ilyen boltocskába.
Web:http://boutique.sabre.fr/ 
Általam meglátogatott üzlet:
Cím:14 Rue de Bretagne 75003 Paris
Nyitva: 10h - 14h30 / 15h - 19h15
Tél. : 01 42 71 87 91





3. GUY DEGRENNE
Elsődlegesen professzionális porcelán termékeiről híres márka, mely mind a háztartásoknak, mind pedig az éttermeknek nyújt kiváló minőségű termékeket. Rajongója vagyok minden egyes darabjának. Letisztult, jól használható,tartós, mégis különleges formájú porcelánokkal ejtik rabul az embereket. Nívós éttermek,fotósok használják ezeket az eszközöket az átlag emberek mellett. Éppen óriási vásárt tartottak. Kihagyhatatlan volt. 
Acél étkészletek gyártásában élen jár Európában a cég. A hagyományostól a modernig minden típus megtalálható repertoárjában.
Web: http://www.guydegrenne.fr/
Általam meglátogatott üzlet: 
Cím: 177 Rue de la Convention 75015 Paris 
Nyitva: 10-19 h

Népszerű bejegyzések