Ennivaló kiegészítők

Egy szendvicstáska rendel! Kép forrása: https://www.facebook.com/rommydebommy/

A szürke hétköznapokba egy kis vidámságot csempészek most ezzel a bejegyzéssel. Szeretem a különlegességeket (lásd. korábban a gasztrotetoválásokról szóló bejegyzésem), de ez most szinte mindent felülírt. Zseniálisak és ínycsiklandozóak. Ez a bejegyzés most inkább fashion, mint gasztro. Leginkább hölgyek figyelmébe ajánlom a mai írást, de az urak is találnak egy-két érdekességet.

2 éve látott munkához a Hollandiában tevékenykedő designer Rommy de Brommy néven (eredeti neve Rommy Kuperus). Az egész divatvilágot egyedi táskáival, ékszereivel és kiegészítőivel hozta lázba. Mind-mind egytől egyik ennivaló finomságokra emlékeztető valódi divatkiegészítők. 


 
Be kell vallanom, hogy igazán élethűre sikeredtek ezek a táskák. Egy gasztrorendezvényen teljes nyugalommal hordható egy-egy ilyen különlegesség, de máshol igen nehezen tudom elképzelni. 
Az árra is érdemes odafigyelni, hiszen hazai valutában egy extrémebb darab körülbelül 80 000-90 000 Ft körül mozog.

Táskák mellett az apróbb kiegészítőkkel is ismerkedjünk meg egy kicsit. Ezeket már 8 000 - 12 000 Ft között megvásárolhatjuk az Etsyn. Íme ebből is egy kis ízelítő. Nyakláncok, kitűzők, nyakkendők...




Képek forrásai és vásárlási lehetőségek:
https://www.facebook.com/rommydebommy/
https://www.etsy.com/shop/rommydebommy?ref=l2-shopheader-name

Népszerű bejegyzések