Munkáim



GASZTRO CV

 

Név: Tóth-Nacsa Ágnes

Blog: www.boldogkukta.blogspot.com

Kapcsolat: boldogkukta@t-online.hu
--------------------------------------------------------------------     



BLOGRÓL


-2011-ben született meg a blogom, mely fő pillérei a hagyományos vidéki konyha, egy csipet rafinériával fűszerezett modern gasztronómia, továbbá beszámolók sora gasztrotúrákról és rendezvényekről.




MÉDIA

- Állandó szerkesztője voltam a Fahéj magazinnak saját ételekkel és receptekkel a lap második számától egészen a megszűnéséig.

- Több nyomtatott magazinban és online felületen jelentek meg írásaim és a rólam szóló beszámolók. A legfontosabbak a teljesség igénye nélkül: Szeretlek Magyarország állandó bloggere, Nosalty, Dining Guide, Borsmenta, Vidék íze magazin, Fahéj, Cosmopolitan, Erdélyi konyha, Délmagyar és Délmagyar Gasztro melléklete, Magyar Konyha Online, Válasz.hu, Kulinarium Austria,Lizzy Card, Like magazin 4 hetes sorozat, Blikk Receptek Extra, Magyar Vadászlap, Foodyny... 

- Petőfi TV - Én vagyok itt (2016.09.15; 2016.12.21.)         

- Vásárhelyi Televízió 2016. szeptember 

- Fishing & Hunting csatorna - Vadászok konyhája  2016.04.21.

- Televízió: Család-Barát magazin M1/Duna TV (2014.02.13.;2014.03.25.;2014.10.31.2015.11.09.;2016.04.15.)  

- Rádió - Kossuth Rádió Korkóstoló

 

LEGFONTOSABB SOCIAL MEDIA MARKETING & EGYÜTTMŰKÖDÉSEK

- Óföldeáki Tésztaüzemmel 2015. májusa óta hosszú távú együttműködés termékek fotózásától, stylingtól, receptek készítésétől kezdve egészen a weblap, webshop és a Facebook oldal kialakításáig és működtetéséig.
- Tchibo Facebook social media marketing részfeladatok 2015 óta
- RUSSELL HOBBS háztartási kisgépek 3 hónapos terméktesztelés, bejegyzésekkel és receptekkel, fotókkal.
- FOX INTERNATIONAL angol horgászcég főzőszettjének tesztelése, termékek fotózása. 
- CSIKOS 3 héten át tartó receptverseny szervezés, lebonyolítás a blogomon és a közösségi média felületeken.
- Donum Terrae 3 héten át tartó receptverseny szervezés és lebonyolítása a blogomon és a közösségi média felületeken. 
- Maggi márka számára receptek fotókkal
- Még több információ és bejegyzés a blogon... 

FONTOSABB EREDMÉNYEK

- Park Hyatt Vienna receptversenyén egyedüli magyar döntősként nyertem és az ételem a neves hotel téli étlapjára felkerült.
- Kanadai Molecul-R verseny TOP10-es csapatba profi séfek közé választották be a munkámat.
- Mindmegette receptversenyek döntős
- Spar Chef receptverseny döntős
- Andalúz receptverseny döntős
- Miele receptverseny 1. helyezés
- Rosalia receptverseny döntős
- Lidl receptversenyek döntős stb.
- Magyar Vadászlap receptverseny 1. hely 

- És még sok-sok más megmérettetés, mellyel számtalan szép emlékkel és tapasztalattal gazdagodtam. 

TECHNIKAI HÁTTÉR
    
- 18 megapixeles fényképezőgéppel, stúdió vakukkal és szabadtéri fénynél, számtalan háttérrel és kelléklehetőséggel készítem a fotóimat
- Magyarul, németül és angolul írom a receptjeimet (igény szerint)
- Social media marketing terén jelentős tapasztalattal rendelkezem  (Facebook, Twitter, Pinteres, Google+, Youtube, Instagram stb.) 
- Rövid videó és slideshow készítésben is gyakorlott vagyok. 

- Autodidakta módon folyamatosan bővítem tudásomat marketing és online marketing területen (pl. Google online marketing alapjai kurzus).



EGYÉB ÉRDEKESSÉGEK

- A párizsi Le Cordon Bleu főzőiskolába eljuthattam egy nagyszerű kurzusra.

- Online előadásokat hallgattam a Harvard egyetem Science & Cooking  6 hetes kurzusán.  


- Varázskemence rendezvényen bloggerként segítettem.

- Makó város éves ünnepi rendezvénye, melyen 500 adagnyi ételt készítettem ingyenesen a vendégeknek.  





Nyomtasd ki!


Népszerű bejegyzések